Buitenfilm (Afgelast, gaat helaas niet door)

  • Wanneer: Zaterdag 24 augustus 2024 van 20:00
  • Locatie: Openluchttheater Engbergen

** Helaas gaat deze avond niet door op zaterdag 24 augustus ! **

In samenwerking met de DRU Cultuurfabriek organiseren we op zaterdag 24 augustus een filmavond.

20:00: muziek van Harry en de kadavers
De 4 mans formatie Harry en de Kadavers heeft al menig luisteraar op het verkeerde been gezet. De naam doet het ergste vermoeden maar niets is minder waar! In een akoestische setting wordt eigen werk afgewisseld met zorgvuldig uitgekozen covers van o.a Neil Young en Tom Petty met als basis de harmonie van mannenstemmen.
Laat u verrassen door de passie en het enthousiasme van de Kadavers.

aansluitend: film Bienvenue chez les Ch’tis
Komedie (2008)
Philippe Abrams is post-directeur in Salon-de Provence. Hij is getrouwd met Julie, wier depressieve buien hem het leven haast onmogelijk maken. Om zijn vrouw een plezier te doen probeert hij zich te laten overplaatsen naar de Côte d’Azur. Maar zijn plannetje mislukt en als straf wordt hij tewerkgesteld in Bergues, een boerendorpje in het noorden. Abrams staat allerminst te popelen om naar deze, in zijn ogen, verschrikkelijke regio te verhuizen. Al snel blijkt dat het beeld dat hij van het noorden heeft niet helemaal strookt met de werkelijkheid.

Ontdek

Historie

Historie

In de jaren vijftig van de vorige eeuw, werd door het toenmalige oranjecomité van Gendringen het idee geopperd om in het Engbergse bos een mogelijkheid te creëren voor bijvoorbeeld een zanguitvoering of een toneelstuk.

Meer
Verhuur

Verhuur

Het is mogelijk ons gebouw met omliggend terrein onder bepaalde voorwaarden te huren. Het is tevens mogelijk om een parachute te huren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of vul het aanvraagformulier in.

Meer
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen
Openluchttheater Engbergen